Gercek İslam Dedikleri

Gercek İslam, Gercek Hristiyanlik, Gercek Musevilik..DİN, Ugruna Sayisiz Kez Katlettiginiz İnsanliga ne vadediyor..

19 Mart 2015 tarihinde caminin önünde, kağıttan medet uman zavallı insanlara muska satan bir molla ile tartışmasının bedelini, aralarında bu vahşeti her anını videoya kaydeden öfkeli homo habilis bir grup tarafından taşlar ve sopalarla feci şekilde dövüldü, yerlerde sürüklendi, bir çatıdan atıldı, arabayla çiğnedi ve benzinle yakılarak 27 yaşındaki öğretmen adayı FARKHUNDA can verdi.

Kötülükleri kovmak için muska satın kadınlara “bunlara para vermeyin, bunların İslam’da yeri yoktur” diye uyaran Farkhunda’yı “Kuran yaktı bu kadın” iftirasıyla ortalığı velveleye veren mollaya “ben Müslümanım, Müslümanlar Kuran yakmaz” diye feryat etse de vahşeti durdurmak için yardım istenen polisler bile bedeni paramparça edilirken olayı seyrettiler.
“Gel, kızın bir ‘günah işledi, akli dengesi bozuk kuran yaktı” diye babasına al götür dediler.13256021_10208265108497026_7212866640210562930_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ama umdukları gibi olmadı. Farkhunda’nın parçalanmış ve yakılmış bedeni binlerce Afgan kadınının öfke seline dönüştü. Yüzlerce yıldır süren bu erkek düzenine, alınmaya, satılmaya, tecavüze uğramaya ve aşağılanmaya karşı Farkhunda’nın ölü bedeninde hayat bulan bir öfke seline. Kadınları hayattan silen, zindanlara hapseden o molla düzenine inat Farkhunda’nın cenazesi binlerce kadının omuzlarında yol aldı. Ve o kızı yetiştiren baba istedikleri gibi kızından utanmadı, onu lanetlemedi. Ailesinin soyadını Farkhunda olarak değiştirdi!

Olayın ardından hem Afganistan’da hem de bütün dünyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Afganistan’da açılan soruşturma neticesinde 26 kişi tutuklanırken 13 polis açığa alındı.

Bir otele sığınmış insanların diri diri yakılışını TV’den izleyerek büyümüş bir nesil değil miyiz? Farkhunda’nın bunu hak ettiğini düşünüyor ve söylüyor, kimileri ise yine o bilindik martavalı okuyor: Gerçek İslam bu değil. Bu değil, bu da değil, bu hiç değil, bu bizim köyden değil!