Halkın Kurtuluşu’nu Asla Engelleyemeyeceksiniz !

Halkın Kurtuluşu Gazetesinin fikiriyatı etrafında buluşan,birleşen ve mücadele eden devrimci komünistler Faşist diktatörlükle mücadeleden çok Liberal, Reformist, Revizyonist, Oportünist, İşbirlikçi ve “Devrimci”, maskesinin arkasına gizlenmiş ajanlarla mücadele veriyor ve vermeyede devam edecektir.

Kariyerizm, sekterlik, kibir ve ego duygularının tavan yaptığı ve bu büyük davayı-türkiye halkının en doğru devrimci bilincini bastırmayı görev edinmiş, “Büyük Şef” rüyaları, hülyalarıyla hergün yatıp kalkan bu zavallılar işini gücünü bırakıp tüm enerjilerini “Halkın Kurtuluşu” nu köşeye sıkıştırmak, çalışmalarını engellemek, ona gönül vermiş taraftarlarının kafasını bulandırmak, devrimci,sosyalist kamuoyunda Halkın Kurtuluşu’na karşı olumsuz bir algı geliştirmek, faaliyetçilerini kadrolarını deşifre edip polise ve devlete gammazlamaktır.

Her gün yeni bir Facebook sayfası açmak, yeni bir facebook örgütü kurmak dolaylı hesaplar açıp belden aşağı, ahlaksız dedikodularını, karalamalarını yapacak alanlar oluşturuyorlar.

Bu yalan ve dolanlarına gerçek anlamda GEÇMİŞ DEĞERLERE BAĞLI SAMİMİ DOSTLARIMIZI da alet etmeye çalışıyorlar.                            Ama ne yazık ki geçmiş değer ve pratiğimizden zerre kadar nasiplenmemiş bu zavallılar kelime oyunları ve dümenle kendi gerçek yüzlerini gizlemeye, örtmeye çalışıyorlar.

Ajan varrrrrr ! diye bas bas bağırıyorlar. Sizden büyük ajan mı var…çarşaf çarşaf yazılar, nicler, kodlar , isimler, resimler, adresler yayınlayanlar siz değilmisiniz? Birgün önce “yoldaş ” dediğinize ertesi gün “Hain” diyen siz değilmisiniz. Halkın Kurtuluşu’na karşı ne kadar güç varsa onlara yamanan siz değilmisiniz ?..

Devrimci eleştiri ve özeleştiri mantığını, yöntemini bilmediğinizden değil, “ne kadar karalarsam o kadar iyidir” mantığını taşıyorsunuz.              Ne zamandan beri “AJANLAR, İŞBİRLİKÇİLER, HAİNLER” facebookta ilan edilir oldu, ne zaman örgüt sorunları, problemleri facebookta halledildi, ne zaman kararlar , yargılamalar facebookta gerçekleşti. AYDINLIK Gazetesine bile rahmet okutturacak kadar pervasızlaşıldı.

UNUTMAYIN !
Halkın Kurtuluşu Engellenemez

Hiç bir güç ,kişi, çete, şebeke ne bizi devrimci davamızdan vaz geçirebilir, ne de Halkın Kurtuluşu geleneğimizden alıkoyabilir…Bizler Anadolu topraklarında onlarca şehit vermiş, düşmana boyun eğmemiş ,darağaçlarını, işkence tezgahlarını, Zindanları direniş alanına Faşist diktatörlükle hesaplaşma alanına çevirmiş bir geleneğin evlatlarıyız. Dosta da düşmana da tavrımız bellidir…

Bizler Facebookta, internette klavyede örgüt kurup dağıtan sanal devrimci değiliz. işyerlerinde, fabrikalarda emekçi semtlerinde, sendikalarda, DKÖ’inde, okullarda kısacası gücümüzün yettiğince hayatın her alanında örgütlenmeye, mücadele etmeye ve faşist diktatörlükle hesaplaşmaya çalışıyoruz.

Bizim devrimci mücadelemize ve mirasımıza bu kadar pervasızca saldırmanız artık kabul edilir, anlaşılır bir durum olmaktan çıkmış bir müdehaleyi zorunlu hale getirmiştir. Bizim devrimci değerlerimize yönelik tüm saldırılar bundan sonra cevapsız kalmayacaktır.                          Her alanda cevap verilecektir. Sabrımız artık taşmıştır

Faşizme Ölüm Halka Hürriyet !

Halkın Kurtuluşu Engellenemez !

Kahrolsun Faşist Diktatörlük !